skip to Main Content

AGJENCIA E ZHVILLIMIT BUJQESOR DHE RURAL

Adresa: Rruga “Muhamet Gjollesha”, Nr. 56, Tiranë

Telefon/Fax: +355 4 22 28 318

Email: info@azhbr.gov.al

Mund të na kontaktoni edhe duke plotësuar formën e mëposhtme